Sobre nosaltres

Global Habitat és una empresa especialitzada en gestió immobiliària amb seu a Andorra. Els nostres serveis comprenen la consultoria, la comercialització i l’administració d’immobles.

El nostre equip d’agents compta amb una experiència de més de 25 anys en el sector immobiliari i de gestió patrimonial –entre altres, en gestió de promocions i construcció, compra-venda, lloguer i administració de finques o inversions– i poseeix un profund coneixement del mercat immobiliari andorrà. Una experiència i coneixements que posem a disposició dels nostres clients oferint un servei professional sempre personalitzat, rigorós i fiable, amb les millors garanties.

L’equip humà de Global Habitat compta amb més de 25 anys d’experiència en gestió immobiliària a Andorra

El nostre local d’oficines es troba al centre de Sant Julià de Lòria, on comptem amb unes instal·lacions àmplies i modernes que inclouen una sala de reunions amb capacitat per a 15 persones, a disposició de les comunitats de propietaris i els nostres clients en general.

També disposem d’un punt d’informació virtual a Andorra la Vella, on es pot consultar via WiFi el nostre catàleg de propietats, les 24 hores, tots els dies de la setmana. Aquest servei està disponible també a les oficines de Sant Julià de Lòria, gràcies a la instal·lació dels mini-servidors amb accés remot de CHAtU.

Global Habitat local d'oficines a Sant Julià de Lòria